Wie zijn we?

Wij zijn een multidisciplinaire groepspraktijk waar zowel psychologische als logopedische tests en behandelingen worden uitgevoerd.
Ons team bestaat uit drie enthousiaste collega’s : Frieda, Sofie en Loren. Hieronder stellen we ons graag even voor.

Frieda

Ik ben Frieda Vivijs. Mijn basisopleiding is die van schoolpsychologe. Dit studeerde ik aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na deze studies werkte ik vooral in het domein van de diagnose en begeleiding van kinderen en jongeren met leermoeilijkheden. Daarnaast kwam ook de ondersteuning van leerkrachten en leerlingbegeleiders bij de aanpak van leerlingen met specifieke noden aan bod. Ik rondde nadien ook de masteropleiding tot logopediste succesvol af (KULeuven) en startte vervolgens in 1995 mijn eigen praktijk op. Deze praktijk groeide vervolgens uit tot een groepspraktijk. Op dit moment bestaat mijn takenpakket in de praktijk voornamelijk uit coördinatie, intake en onderzoek.

Sofie

Ik ben Sofie Laenen. In juni 2013 studeerde ik af aan de UGent als master in de logopedie. Tijdens mijn studies deed ik stage in een revalidatiecentrum in Turnhout, bij KIDS in Hasselt (BuO bij de afdeling gehoorstoornissen) en bij twee zelfstandige praktijken in Bilzen en Diest. Na mijn studie ben ik in deze praktijk aan de slag gegaan. Sinds 2014 combineer ik mijn job als logopediste met de functie van zorgleerkracht in het onderwijs.

Loren

Ik ben Loren Moons. Ik studeerde in juni 2016 aan de Katholieke Universiteit Leuven af als master in de logopedie. Tijdens mijn studies liep ik stage in het AZ Sint-Maarten – campus Rooienberg – op de dienst ‘revalidatie’ en ook in het revalidatiecentrum CEPOS. Meteen na het afstuderen ben ik in deze praktijk begonnen als zelfstandig logopediste. Dit combineerde ik met mijn studies voor master in de audiologie. In 2017 behaalde ik dit diploma. Net als Sofie heb ik ervaring als zorgleerkracht in het basisonderwijs.